Untitled Document
Colonnade

WIE ZIJN WIJ ?

Onze bedrijfsnaam COLONNADE betekent ‘Zuilengalerij‘.
Dit is een bouwconstructie, waarbij de ondersteunende zuilen een integraal onderdeel vormen van het totale bouwwerk.
Wij van COLONNADE beschouwen mensen als de dragende factoren van een organisatie.
Of het nu gaat om het Flora Holland, AgriHolland, de afhaalchinees ‘om de hoek’ of om uw/ons bedrijf; uiteindelijk wordt iedere organisatie bestuurd en gedragen door mensen!

COLONNADE UW BETROUWBARE PARTNER

Al vanaf 2000 zijn wij met groot succes werkzaam als uitzend- en detacheringsbureau . Wij bemiddelen in de vraag- en aanbod van professioneel en gemotiveerd personeel zodat u op elk gewenst moment over gekwalificeerde medewerkers kunt beschikken.
Hierdoor kunnen wij een oplossing bieden voor uw personeelsproblemen, of deze nu van kortdurende of langdurige aard zijn.

GOED PERSONEEL IS DE SPIL VAN UW BEDRIJF

Dat weten wij als ervaren personele dienstverlener als geen ander! Wij werven gemotiveerde en vakkundige medewerkers. Van inpakker tot productiemedewerker, van uitbener tot administratief medewerkster. Per markt loopt ook de vraag uiteen. Dat is voor u niet altijd makkelijk om daar flexibel op in te kunnen spelen. En om tegelijkertijd het bedrijfsrendement op peil te houden.
Dan is het prettig om over goede vakmensen of productiemedewerkers te kunnen beschikken. Op het juiste moment. Wij helpen u daar graag bij.

HET PERSONEEL

Betrokkenheid en loyaliteit zijn naast deskundigheid en vakgerichtheid belangrijke competenties van onze medewerkers.
De ervaring leert dat meer dan 60% van haar medewerkers door haar opdrachtgever wordt teruggevraagd of zelfs een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd wordt aangeboden.
COLONNADE staat voor meer inzet, meer gevoel voor uw markt, meer pro-activiteit en meer continuïteit. We hebben maar één doel: we willen de beste zijn in oplossingen voor flexibele arbeid. En van die inzet profiteert u. Zolang wij voor uw werken, kunt u zich volledig blijven richten op uw bedrijf. 


Alle rechten voorbehouden © 2005 Colonnade - Design by Shafqat